Blog

  • Wiebe de Haan

De voordelen van E-Boekhouden.nl

Wellicht hebt u de afgelopen weken de commercial van E-Boekhouden op de radio gehoord of wellicht op TV gezien. Best verrassend toch? Een boekhoudprogramma dat zo adverteerd? In deze blog leg ik u graag uit waarom wij exclusief met E-Boekhouden werken.


Exclusiviteit

Er zijn veel administratiekantoren die met 2 of soms zelfs meer boekhoudprogramma's werken, het ene pakket voor de iets grotere onderneming, de andere voor ondernemingen met veel voorraad, etc. etc.

Wij hebben bewust gekozen om 1 boekhoudprogramma aan te bieden, en wat ons betreft is E-Boekhouden absoluut de Rolls-Royce onder de boekhouding software. Dat klinkt nogal hoog gegrepen, maar ik zal enkele punten bespreken waarom ze zo goed zijn:


Gratis voor Starters

Het gebruik van E-Boekhouden is de eerste 15 maanden gratis voor starters, dit geld als uw onderneming minder dan 15 maanden geleden is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en is volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.


Boekhoudcursussen

Wilt u zelf een deel of de gehele administratie doen? E-Boekhouden biedt op diverse locaties in het land cursussen aan om te leren boekhouden in E-Boekhouden


Koppelingen

Er zijn koppelingen met praktische alle banken, de belastingdienst, maar ook met offerte- en facturatiesoftware, webshops en bijvoorbeeld kassasystemen.


De Helpdesk

Hebt u een vraag, komt u ergens niet uit? De Helpdesk van E-Boekhouden helpt u rustig, vriendelijk en zorgvuldig om uw probleem op te lossen, of het nu een technisch of boekhoudkundig probleem is, de klant is hier echt koning!


Maar de belangrijkste reden voor mij om voor deze software aan te bevelen?


De app!


Met de app kunt u overal, waar u maar bent real-time uw administratie in zien, klanten vragen naar de status van die ene onbetaalde rekening, het banksaldo checken of die mooie laptop moet aanschaffen.. de App biedt het u allemaal!


Benieuwd naar een overstap of de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op en wij verzorgen graag een demonstratie

18 views0 comments

Recent Posts

See All